BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bausch & Lomb

Hjälp mot torra & trötta ögon

.

.

Tjingeling,

Jag kan ganska ofta uppleva att mina ögon är torra, och irriterade. Dels kan dom lätt bli det när jag sitter mycket framför dataskärmen, inte så konstigt egentligen. Men jag kan också uppleva det när jag går in i vissa butiker och ska handla. Då kan mina ögon ibland bli ”trötta” och röda av någon anledning. Vet inte vad det beror på, men kan ju vara allt från torr inomhusmiljö till ja vem vet vad..

Men det som visat sig hjälpa är att alltid ha Oxyal Triple Action till hands. En liten flaska med ögondroppar att enkelt alltid ha med i handväskan. Droppa i en droppe i varje öga när man känner att den där torrheten/tröttheten kommer smygande. Droppen stannar kvar på ögats yta för en skönt smörjande effekt, och det lindrar direkt.

Har man ofta besvär så kan man kombinera med Oxyal Care som är en gel, som man droppar i ögat när man ska gå och lägga sig. Båda produkterna är riktigt sköna för ögat.

.

.

.

Tycker att det helt enkelt är en ideal produkt för alla oss som lider av olika symtom på torra,  trötta, stressade, grusiga, och/eller rinnande ögon.

Finns att köpa på dom olika apoteken.

Ha en fin dag!

Kram