BETALT ANNONSSAMARBETE MED Naturdiet

Mellanmål på språng

.

Godmorgon,

Idag tänkte jag dela med mig av ett mellanmålstips till er som likt mig kanske är mycket på språng mellan olika jobb, träning, barnens aktiviteter och annat nu när vardagen är igång igen! För min del så kan jag inte hoppa över varken lunch eller mellanmålen, då fungerar jag inte till max, men min kropp har heller inget behov av att äta allt för tunga och kraftiga måltider när jag ska fara omkring kors och tvärs.

När jag har dagar när mycket händer på en gång, då är Naturdiet shake perfekt att ha med i väskan och plocka fram när det är dags för ett snabbt mellanmål. Det kan var rakt ur förpackningen på stående fot mitt uppe i en styling, det kan vara i bilen utanför skolan eller framför datorn upphällt i ett glas. Det är oavsett när och hur; gott, mättande och med ett lågt sockerinnehåll och högt vitamin- & mineralinnehåll.

k

.

Smakerna Pear & vanilla samt Mint Chocolate (produkterna finns i ett gäng andra smaker också) är barnsligt goda och jag kan i ärlighetens namn inte välja vilken av dessa två som är min favorit. Det smakar helt enkelt som man dricker antingen en päronsplitt, eller suger i sig en bit After Eight, och det kan aldrig bli fel så jag väljer båda dessa smakerna som mina favo 😉

Vill du läsa mer om produkterna? Klicka då vidare till Naturdiets hemsida som finns HÄR

Ha en fin dag, så hörs vi snart igen!

Kram Anna

.