Good evening!

.

Good evening!

.

Tjingeling,

Denna soliga lördag här i London startade vi efter frukost med att bege oss till Diana Memorial Playground i Kensington Gardens efter flera tips från er, miljoner tack hälsar barnen 🙂

Dom lekte på i full fart i parken bland skepp, pipitält, rutschkanor, och annat en bra stund. Därefter strosade vi genom Hyde Park mot shoppingkvarteren. Barnen fick se på ekorrar som dom försökte mata, och så stannade vi till och åt en sväng, innan vi traskade vidare och hamnade vid Oxford street där det blev lite shopping!

.

Och jag försökte mig på en en selfie för ovanlighetens skull, men det dök såklart upp 2 troll så vi blev 3 i bild, haha! Bjuder på den!

.Men hur kul man än har, så är underbart kort, och väldigt tidigt imorgon bitti går flyget hemåt igen. Vi är redan hemma på förmiddagen i Sverige igen, så hinner vi med lite söndagsbestyr innan helgen är över helt. Haft en mysig resa, och weekendresor borde man åka på bra mycket oftare. Själv drar jag faktiskt på tjejresa till Madrid om mindre än två veckor!

Hoppas ni har en fin lördag! På återseende väl hemma i Sverige igen!

Kramar Anna

.