BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bonniers Bokklubbar

Perfekt present till små lässugna

.

Tjingeling,

BookBox Kids har jag nämnt tidigare, men det tål att påminnas om igen. För det är en rolig och smart idé att få barn att gilla böcker, och en perfekt present till små lässugna. Fyra gånger om året släpps en ny BookBox Kids, och innehållet är alltid två hemliga och noggrant utvalda böcker som är helt könsneutrala.

För att innehållet ska passa mottagaren väljer man själv mellan fyra olika ålderskategorier som passar barnet/barnen som ska ha boxen. Ålderskategorierna är följande: BookBox 0-2 år | BookBox 3-5 år | BookBox 6-9 år | BookBox 9-12 år

l

.

Så här happy blir man när man får en BookBox!

.

T Ä V L I N G S D A G S !

Nu tävlar jag, tillsammans med Bonniers Bokklubbar ut 3 st boxar, så att några av er kan vinna en box till era barn, barnbarn eller något annat barn ni vill glädja med ett spännande bokpaket 🙂

.

Tävlingsreglerna är enkla & följande:

Svara på frågan: ”Hur många gånger om året släpps BookBox kids? Skriv svaret på frågan i en kommentar här under inlägget tillsammans med till vem du vill vinna boxen. Vinnarna väljer själv ålderskategori på boxen man vill vinna.

Tävlingen pågår fram till och med 20 september och vinnarna kommer att kontaktas via mejl så glöm inte att fylla i giltig mejladress så att jag kan nå er enkelt!

Lycka till!

_______

.