Trevlig helg!

kgkgkgkg

God eftermiddag,

Sällan jag känt sån längtan till helgen och fredagsmyset som just idag. Denna vecka har inneburit sååå mycket flytt- och bärning av möbler hit och dit för min del, att min kropp är heeeelt slut. Känns i varenda muskel. Samtidigt är jag glad, för snacka om träning på jobbet, inte så att jag behöver ränna till gymmet om kvällen för att jag varit stillasittande direkt. Slår alltså två flugor i en smäll, och sånt gillar jag, då får jag ju tid till annat också.

Men nu är vi alltså hemma och har tagit helg jag och barnen! Fredagsmyset har officiellt börjat 😛

.

jfjfdjdjdjjsjjjs

Dom nya fredagsrutinerna för vår del är att jag hämtar Celine och Julie på förskola, strax före kl 13, och prick kl 13:00 slutar Maximilian i skolan på fredagar så då plockar vi upp honom. Sen åker vi hem och så badas det, och tvättas hår, tvättmaskinen åker på, och det hoppas i ett gäng sköna mjuka myskläder. Det poppas popcorn, och så åker ”Ipadsen” fram efter att ha varit bortlagda sedan söndagen veckan före (vi har som regel inget tv-spel eller Ipad och liknande på vardagarna, för oss fungerar det allra bäst och blir lugnast), och alla myser ihop sig i en stor hög i soffan på övervåningen och bara är tillsammans om än lite osociala kanske 😉

Fram mot kvällningen så är det såklart dags för middag och då kan det ganska ofta bli tacos som ni ser här om barnen får välja, idag har barnen önskat kinamat dock 🙂 Jag gillar våra nya fredagar skarpt redan!

Önskar er en kalasfin helg, på återseende!

Kramar Anna

.