Inte på topp men trevlig lördagskväll!

kkfkfk

.

God kväll,

Så trist jag har gått och blivit förkyld :/ Det började egentligen i onsdags, men tyckte jag var på bättringsvägen redan i fredags, men idag är jag sämre igen. Nyser, hostar och snörvlar, och sängen är bara såååå underbart skön att ligga i just nu! Haft pyjamasen på hela dagen, medan Jens bland annat varit iväg på eftermiddags-bio med barnen ♥

Hoppas inte jag smittade gårdagens kvällsgäst. Jag hade nämligen en riktigt urtrevlig lördagskväll. Hade en tjejkompis på middagsbesök, och hon lagade dessutom kvällens risotto, mums 🙂

Denna variant med bland annat skogschampinjoner, och tryffelolja var verkligen supergod. Till det grillade jag stora jätteräkor som jag först hade marinerat i citron, vitlök, chili och olivolja. Blev riktigt smarrigt tillsammans med den krämiga risotton, och så körde vi äkta bubbel i glasen!

Supertrevlig kväll helt enkelt!

..

Selfie blev det också, men en riktigt dålig kvalité tyvärr, men har på mig nya blusen jag skrev om här. Syns ju dock inte särskilt bra, men den är sååå himla fin. Tyvärr tyckte jag dock igår att jag borde tagit en stl mindre, den är lite i största laget nämligen, attans, men men!

Varsin liten Irish coffee som avslutning efter maten!

Nä hör ni, nu ska jag lägga ifrån mig laptopen och lägga mig och sova. Håller tummarna att jag ska känna mig bättre imorgon. Celine ska till tandläkaren direkt på morgonen, och på förmiddagen fotas mitt senaste jobb så måste dit med ett gäng blomsterkvastar innan fotografen dyker upp, så det hinns inte med att vara sjuk, hör du det kroppen, vänligen samarbeta med mig nu!

Kram på er

/Anna