Godmorgon!

.

12344566

Tjingeling,

När man är bortrest så saknar jag barnen allra mest. Vi är väldigt mycket tillsammans i vanliga fall så det är lite som en del av mig fattas när jag är borta så här flera dagar. Men ändå ganska nyttigt att ibland få längta efter varandra, och för mig även att klippa navelsträngen ;P Om än bara för 4 nätter, för snart är jag hemma igen hos mina små och ska då knyta tillbaka den där strängen ett bra tag till, hönsmamma som jag är 😉 Haha!

.44556

.

Sen längtar jag självklart efter Jens. Min följeslagare och livskamrat sedan mer än 18 år tillbaka. Han håller just nu ställningarna där hemma med alla barn så jag kan få njuta oxh koppla av här nere.

På tredje plats för min saknad kommer min säng, haha! Alltid samma visa på resande fot. Mycket sällan sängarna på resor överträffar ens egna sköna säng, och det har denna här nere inte gjort heller!

Borta bra men hemma är alltid bäst, och ja lite hemlängtan har jag, men samtidigt är det fantastiskt härligt här i Madrid! Nu kör vi söndag med marknad, slottet och saluhall och ikväll har vi bokat bord på restaurang.

Ha en jättefin söndag!

Kramar Anna

.