Kalasförberedelser!

.

.

Tjingeling,

På lördag har vi ett födelsedagsbarn att fira. Julie fyller 3 år, och förberedelserna är i fullgång. Presenterna inhandlade, dom sista ska vi bara slå in vid ett tillfälle. Ett gäng chokladbollar är gjorda. Körde med strössel runt istället för kokos eller pärlsocker som väl är det vanligaste för en lite mer kalas-touch.

Jag ska även baka en tårta är tanken under morgondagen. Födelsedagsbarnet har önskat sig en med Paw Patrol på. Ni med barn i ungefär samma ålder som mina, kanske känner till dom?! Och för er som inte har en aning om vad jag pratar om, så är det alltså ett gäng tecknade hundar serien Paw patrol handlar om och det är alltså temat på födelsedagen på lördag om Julie får välja och det får hon ju såklart när det är hennes dag!

.

kgkgkgkgkgkgkgkg

.

Chokladbollar med strössel

.

Ingredienser

150 g smör, rumsvarmt 1½ dl strösocker 3 msk kakao 1 tsk vaniljsocker 2 msk vatten eller kallt kaffe 4 dl havregryn

Gör så här: Rör ihop smör och socker. Rör i kakao, vaniljsocker, vatten och havregryn. Forma runda bollar och rulla dem i kokos, mandel eller sesamfrön. Förvara i frysen eller kylen.

lf

khkhkhkhkhkhkhkhkh

Imorgon är det studiedag på Maximilians skola och fritids är stängt. Egentligen skulle barnens farmor och bonusfarfar komma i eftermiddag men det blev tyvärr ändrade planer. Så dom tilltänkta barnvakterna är inte här, så jag fick boka om ett möte och ett annat jobb till nästa vecka så vi har väl egentligen tagit helg redan nu då 🙂 Det var en riktigt kort vecka, med tanke på att jag var i Madrid i måndags. Tänk om alla arbetsveckor kunde vara så här korta 😉

Ha en skön kväll, vi hörs!

Kramar Anna