Solnedgång i rummet

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

kgkgkgkgkg

God kväll,

Jahapp så var ännu en helg till ända. Födelsedagsfirande x 2, bästa svärmor/farmor på mysbesök, lammstek och lägg till soliga fina höstdagar så har ni våra gångna dagar.

Nu är svärmor på väg mot Thailand där hon ska njuta i två månader framåt. Vi kommer sakna henne, men i slutet av november när det är dags för nästa barn i denna familj att fylla år, då kommer hon hemåt igen för att fira den blivande 7-åringen ♥ Och med tanke på hur snabbt veckorna gå så vips är vi där. Redan 1 oktober!

Spana in dessa bilder jag knäppte av i kväll i Célines rum. Solnedgången gjorde värsta ljusspelet, och det var så vackert. Svårt att fånga på bild dock, men Céline skrek rätt ut – W O W mamma kolla in mitt rum!!!

kgkkgkgkg

lllglglgOch här får ni en bild på hur rummet ofta ser ut, om man sänker kameran en aning 😉 Grejer ÖVERALLT, som det väl ska vara i ett barnrum kanske, men jag blir ”stressad” av alla prylar som inte plockas upp och läggs var sak på sin plats när leken är slut.

Men Céline är en kopia av mig även där, för jag var nämligen exakt lika ”stökig” som barn, men det fick en motsatt effekt som vuxen 😛

Nä hör ni, dags att lägga sig! Måndag och ny vecka om några timmar. Hoppas ni haft en fin helg.

Kram på er

/Anna