Linne ♥

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

lhlhlhlhhllhhlh

kkkhkhkhkhkh

Godmorgon,

Härligt att just du kikade in här på bloggen en sväng denna torsdag 🙂 Jag är så tacksam för alla er läsare, var och en av er, trots att jag inte vet vilka de flesta av er är ♥

Jaha då är det torsdag (denna vecka har gått sååå fort hittills). Maken är på kurs och jag har haft mina andra två gossar bredvid mig i sängen inatt istället (sonen och katten alltså, ingen älskare som ligger gömd under sängen alltså, haha!)

Maximilian som ju är äldst i barnaskaran, han kommer in till oss varje natt. Han säger inget, utan bara kryper ner och somnar om, ibland märker jag inte ens att han kommit in, utan då ligger han där på morgonen och snusar och sover mellan maken och mig. Celine kommer någon gång ibland om hon vaknar, och Julie hon komma aldrig utan hon sover gott i sin egna säng 🙂 Så lika men ändå så olika trots att dom är syskon med samma mamma och pappa!

kjkjkjkjkjk

kfkkfkfkfkf

lllllllllllllllllllllllllllllllll

Det här med linnesängkläder alltså! Såååå sköna att sova i och snyggt är det också tycker jag med det lite så där slarvigt skrynkliga! Älska också på denna blå nyans. Nyansen heter ”Peaceful” och är från märket Himla för den som eventuellt undrar det!

l

llllllllllll

Nu ska jag kila och hämta ett gäng nycklar hos Mäklarringen. En nyproduktion ska möbleras upp och stylas nästa vecka, och en lägenhet som jag stylat är precis såld, ska idag tömmas på möbler. Jahapp det blir ett styrkepassa denna torsdag med andra ord.

Ha en härlig dag!

Kram på er