F r o s t

.

   Trädgården i höstskrud

Ornäsbjörken just nu i gula toner

Röda bär på Hagtornshäcken signalerar höst!

Fler i höstskrud, moi i gummistövlar och poncho 🙂

.

Vink, vink!!

Det här med höst, det är bra vackert ändå!Knäppte av dessa bilder igår i trädgården när jag ändå var på väg ut. Kylig luft, men en klarblå himmel och strålande sol.

Alldeles fantastisk vackert egentligen. Jag hade lätt kunnat bo i ett land med enbart sommarsol och värme året om, men när man nu inte blev född i ett sånt land, kan jag ändå uppskatta våra olika årstider här uppe i norr. Såklart uppskattar jag vissa av dom framför andra, men det är ju ändå vackert om hösten med alla färger som naturen bjuder på alldeles gratis! En långpromenad på hösten kan vara oerhört fin.

.

Några små rudbeckior kämpar in i det sista i rabatten.

.

Idag är det lika vackert ute, men första frosten låg på marken, och jag fick skrapa rutorna på bilen lite lätt, burrr! Jag insåg också i all morgonröra att barnen måste ha nya vinterskor. Så får bli jakt på det till helgen som kommer så dom har varma sköna skor att leka i på dagarna framöver.

Någon som har tips på bra vinterskor för barn att ha i skola/förskola? Varma, vattentäta och inte klumpiga önskar jag att dom ska vara! Tips någon?

Ha en kalasfin torsdag, snart helg igen!

Kramar Anna

.

.