S ö n d a g s l u n k !

.

.

Tjingeling i stugorna,

Vi har just nu finbesök av bonussvärfar, sedan lunchtid denna söndag. Han ska sova över och stanna med mig och barnen imorgon när vi är höstlovslediga. Barnen avgudar honom, riktig mysfarbror som ofta busar och leker, sånt som barn älskar (och som jag själv i ärlighetens namn inte alltid är jättebra på…) Sen på kvällen ska han vidare mot Arlanda för att möta upp svärmor som redan är i Thailand. Låter ju inte helt fel med sol och värme just nu, så är bra avis på dem.

Alltså tusen tack till dig Andrea som tipsade om att ändra vitbalansen i kameran när jag fotar inomhus på kvällen. Vilken skillnad det blev med en gång med ett enda litet knapptryck! Jippi nu blir det mycket roligare att fotografera så här på vinterhalvåret, tack!

.

Före jag ändrade vitbalansen blev alla mina kvällskort såna här. Helt förvridna i färgen mot hur det ser ut i verkligheten. Trist orange..

Och voila, nu blir det så här fint, och det med ett enda litet knapptryck! Jag måste verkligen läsa på lite om min kamera..

.

Vintertiden slog det över till natten mot idag som ni alla förhoppningsvis vet (annars påminner jag nu, så ni inte kommer 1 timma för tidigt till jobbet imorgon ;P) och vips så blir det ju så mörkt tidigt på eftermiddagen, började skymma redan strax efter kl 16… Blir till att bunkra upp med värme- och stearinljus nu börjar ljusmånaderna!

Nä ni blir det te och mackor! På återseende imorgon igen!

Kramar Anna