Kalasveckan har officiellt dragit igång

.

Hej måndag,

Kalasveckan har officiellt dragit igång, och Maximilian har nedräkning till helgen då han äntligen fyller 7 år. På lördag är det inbokat barnkalas med ett gäng kompisar, och på söndag då själva födelsedagen är, blir det såklart mer födelsedagsfirande här hemma.

Kalasplaneringen är på g för fullt, och det har bunkrats upp med diverse kalasartiklar i helgen. Maximilian har önskat ett discotema i guld på 7-årskalaset, och vi hittade ett gäng saker som nog blir jättebra. Han har beställt chokladbollar (såna här som lillasyster hade på sitt 3-årskalas) och kladdkaka med glas. Ingen tårta det gillar han inte. Han har fått välja exakt själv hur han vill ha det, och så va det visst även önskemål om popcorn (och jag såg direkt hur jäkla stökigt det blir med det för mitt inre, haha!! Men han ska få det såklart)

-k

Vi ska köra dansstopp det har han önskat, och så då lite hederlig discodans en vända, men sen skulle jag vara supertacksam om någon av er har tips på nån mer lek man kan göra, kanske lite lugnare..? Eller det kanske är lönlöst att tro att det funkar?! Haha! Vi har i vilket fall hyrt en ungdomsgård så vi kommer inte hålla till hemma, D E T känns ändå väldigt skönt!

På återseende, ha en fortsatt bra måndag!

Kramar Anna

.