Hej mitt vinterland

.

God kväll i stugorna,

Detta gäng var bra lyckliga över att vakna till en massa snö i morse. Det hanns till och med av vissa av dom att göra några snöänglar innan dom packades in i bilen för avfärd mot skola/förskola 😉

Jag som egentligen inte kan se så mycket tjusning i detta med snö, väljer ändå att fokusera på det positiva. 1) Barnen är glada! 2) Snön ljusnar verkligen upp en annars så extremt mörk månad som november är. Jag har kunnat fotografera idag med ett bättre resultat än på länge. Så som sagt jag känner mig för en gång skull riktigt positiv till snön. Tror vi har upp mot 20 cm som ligger, och vi snackar riktigt lätt pudersnö, och inte nån tråkig blöt och tung snö här inte.

Har ni fått lika mycket av allt det vita som vi har här i småstaden?

.

.

Nu sover barnen, och jag sitter här med laptopen i knät framför ”Hela Sverige bakar” som rullar på tv:n. Ett program jag aldrig missar, just nu gör dom klassikern ”Dammsugare”, en liten kaka jag gillar. Ska nog testa baka egna någon gång ser ju inte svårt ut 🙂

Ha nu en mysig tisdagskväll, så hörs vi imorgon igen!

Kramar Anna

 

 1. Cecilia skriver:

  Snö här (i Eskilstuna) med men inte så mycket som ni verkar ha. Onekligen vackert är det, men så gillar jag verkligen snö. Dock ej efter sista feb, då räcker det 😉
  Kram!

 2. Louise skriver:

  Åh så härligt! Riktigt winter wonderland 🙂 Snön lyser med sin frånvaro i mina delar av Småland.

 3. God morgon,
  Det har ju kommit lite snö här också, men inte lika mycket som hos er. Och ja, du vet ju vad jag tycker om det… 😉 Håller verkligen tummarna att vi slipper när det är dags för en massa lådbärande sen (får hjälp av flyttfirma med de stora sakerna, men kommer alltså köra lådor själva). Jösses vad mycket grejer man har förresten! Fastän man rensat ut! Bara de saker man använder jämt och ständigt; köksprylar, kläder, pärmar osv -allt tar ju en enorm plats! 😛 Min man var så optimistisk senaste gången och tog bara ytterligare ETT paket nya flyttlådor… Jag kan lova att han kommer få panikköpa fler pkt innan vi fått ner det sista och ska iväg sen…. ;D
  Massor kramar!
  Rebecca

 4. Ser jättehärligt ut! Önskar vi hade så på västkusten oxå!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..