Torsdag & ombokat möte

.

Kär i min tekopp!

.

Buenos dias,

Jag skulle egentligen varit på ett möte i Stockholm denna torsdag, men har fortfarande en sjuk pojke här hemma, så fick boka om mötet, och med tanke på vädret och alla varningar om att man ska hålla sig ifrån vägarna denna morgon om man kan, så kanske det var lika bra att det blev som det blev. Känns dumt att utmana ödet..

Det får istället bli ytterligare en dag där jag passar upp min lilla sjukling med isglass, och en massa kärlek, så hoppas jag att han snart tillfrisknar. Till helgen kommer nämligen barnens farmor och bonusfarfar till oss efter månader borta i lägenheten i Thailand, och då vill vi ju absolut inte ta mot dom sjuka!

.

Ni missar väl inte mitt Instagramkonto förresten?! In och följ!

@starwoman1

Här är några av IG-bilderna den senaste tiden  🙂

Ta hand om er nu i trafiken och i övrigt också för den delen. Akta er för hala vägar. Jag själv ramlade igår, och låg och kravlade i en snödriva i några sekunder, haha! Undra hur många som såg mig, hoppas ingen, men sån tur har jag nog inte, haha! Snorhalt var det! Jag behöver investera i ett par vinterskor med bättre sulor än dom blanka stövlar jag har, haha!

Vi hörs snart igen! Kram på er

/Anna