Kyckling med bulgur

Hej fredag,Är ni några som minns Stinas Kyckling som fanns förr? Kycklingdelar som låg frysta i en folieform som man skjutsade rakt in i ugnen. Jag minns det från när jag var liten 🙂 Jag brukar göra egna kycklingklubbor i ugn som påminner lite om Stinas, fast mina är mycket godare 🙂 Jag tar frysta kycklingklubbor (Svenskt ska det vara) kryddar som dom lite och in i ugnen på 225 grader i ca 50-55 minuter och vips så är det klart att servera.

Igår serverade jag kycklingen med bulgur, och en hemgjord vitlökssås, men oftast blir det ris och currysås.

Mina barn tycker alla tre om denna kycklingen, och dom sitter och gnager som ett gängs stenåldersbarn runt bordet, haha! Ett tips på vardagsrätt som sköter sig själv i ugnen, vilket kan vara skönt ibland.

.

.

Ja, så var det fredag, och inte heller denna vecka har det varit någon större ordning på jobbfronten för min del. Det lär det inte bli idag heller, Maximilian är feberfri nu, men har sån jobbig hosta stackaren så han får stanna hemma från skolan även idag. Systrarna hänger med som på ett bananskal, och är även dom hemma. Vi ska städa idag, och alla ska hjälpa till den mån dom kan, viktigt för mig att barnen ska hjälpa till hemma ♥

Önskar er en kalasfin dag, 1 månad till Julafton idag!

Kramar Anna

.