Som ett gigantiskt maskineri

.

Godmorgon,

Ja hör ni, nu rullar dagarna på så fort att jag inte hinner med att kika in här ens. Var i Stockholm på möte i Bonnierhuset med Bonnier som ju jag arbetar för med bloggen i måndags. Mycket givande och kul möte. Alltid skoj att få komma in till detta helt gigantiska kontor med alla dessa hundratals (kanske tusentals?) människor som sitter där och jobbar med olika tidningar/magasin och allt jobb runt om kring man inte tänker på. Riktigt häftigt är det, vilket ”maskineri” och kontoret är riktigt snyggt också 🙂

Bra och givande möte som sagt, och jag ser framemot nästa år! Höll på att inte komma hem, då det naturligtvis var stopp i tågtrafiken på grund av signalfel, så all trafik till och från Stockholm stod stilla, men till sist kom jag som tur var med ett tåg hem och möttes på stationen av man och barn som hämtade upp mig! Borta bra men hemma bäst!

Nu kör vi onsdag, tjejerna är fortfarande inte helt krya. Men idag är förskolan stängd för planeringsdag så dom skulle oavsett vara hemma idag! Ha en bra dag allihop!

Kramar Anna

.