BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

En magisk fest har börjat

Tjingeling på er,

När december står för dörren, då är det tid för festligheter för både stora och små. Det är allt från adventsfika, glöggmys, Luciafirande, och julavslutningar, till julafton såklart och så den stora glittrande finalen med nyårsfirande den sista dagen på året.

Jag tycker att man ska ta alla dessa tillfällen i akt, och klä upp både sig själv och barnen. Livet blir lite roligare med lite ”glamour” mellan varven. Och listan med festliga tillfällen under decembermånad kunde ju göras lång som ni ser och det tycker jag alltså att man ska ta tillvara på. Det gjorde vi som barn när jag och min bror var små och det vill jag föra vidare till mina egna barn.

.

Här har mina barn fått på sig festligt fina plagg från Polarn o Pyret. Helt underbara mörkt blå sammetsklänningar till flickorna, och storebror har fått på sig en mjuk och mysig stickad tröja, som känns perfekt under december-myset. Eller rättare sagt den känns som ett perfekt plagg under heeeeela vintern faktiskt.

Sen har barnen här fått pimpa sig fritt och leka loss med ett gäng accessoarer för att göra bilderna lite extra festliga. Nu kan ni göra det samma med era barn, och tävla om en festgarderob från Polarn o Pyret, till värde av 1300 kr. In och kika på mitt Instagram (@starwoman1) där kan ni läsa mer om denna fina tävling!

En magisk fest har börjat!

__________