Flattering Stone

Tjingeling,Så här mindre än två veckor till självaste dopparedagen, drar vi igång en renovering av vårt finrum 🙂 Och som jag nämnde i lördags, så är det främst taket i rummet som ska lagas, då det har spruckit på flera ställen. Sen passar vi på att måla väggarna (som inte är målade sedan vi flyttade in) när allt ändå är undanröjt.

Så istället för att klä julgranen och mysa framför kakelugnen har vi röjt ut hela finrummet och det ser verkligen ut som kriget i matsalen där ALLT just nu står.

Provmålade med tre olika nyanser av grått i finrummet under lördagen. Redan innan jag hade fått upp färgproverna på väggen var min favorit ”Flattering Stone” från Nordsjö, och nyansen förblev Nr1 även efter att den tillsammans med sina konkurrenter kom på väggen. Både jag och Jens är helt överens! Nyansen passar allra bäst tillsammans med färgen på vår soffa, och fåtöljer.

.

Så idag kl 09 rullar Mörlins måleri här i stan (dom som gjorde alla målerijobb här i huset när vi flyttade hit) in och drar igång med allt. Spännande, tror att det kommer bli så mycket mer ombonat efter ommålningen.

Ha en fin start på denna vecka! På återseende,

Kramar!