BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

J u l k l a p p s t i p s !

...

Hur fina är inte dessa presentaskar från Polarn O. Pyret man får med om man handlar sina julklappar hos dem?! Fantastiskt söta om ni frågar mig!

Två små flickor som hittat ett gäng paket, dom ser inte glada ut på denna bild, men det var dom, svårfångade små rackare bara så detta var den bild som var minst suddig på dom 🙂

Storebror fick också ett paket såklart, och här river han koncentrerat upp det.

.. och konstaterar att det var kläder, som han misstänkte eftersom paketet var mjukt 😉

Får vi verkligen öppna dom nu mamma?

Väldans glada att tomten kom tidigt i år 🙂

Åh en klänning med en glittertråd utbrast 4,5 åringen lyckligt!

Vips åkte plaggen på och se så glada dom blev, fina och framförallt sköna kläder, det är det bästa av två världar!

.

Godmorgon,

Om tio dagar är det julafton och här hemma har jag tre små som längtar så dom håller på att spricka! Det springs och kollas i fönstren titt som tätt om man kan få sig en skymt av den där tomten 🙂

Helt galet vad fort dessa dagar i december gått. Tänk snart är vi där vid julafton, Kalle, gröt, klappar, glögg, förväntansfulla barn och ett dignande julbord och förhoppningsvis ett gäng julklappar!

.

 .

.

.

.

1) En enfärgad ullklänning, med a-linjeformad kjoldel perfekt basplagg, och perfekt julklapp! Ull håller som bekant värmen även i blött tillstånd. Kombinera gärna klänningen med ett par strumpbyxor även dom i ull så har man har en snygg, praktiskt och värmande vardagsoutfit som funkar under overallen. Vill man göra det lite festligare, addera en söt väst eller bolero över och voilá så förvandlas man till en riktig kalaspingla på två röda!

.

2) En skön, mjuk, mysdress i velour som dessutom är vansinnigt fin, vem vill inte mysa runt i en sån?! En perfekt och uppskattad julklapp som passar att använda under hela året, och man kan självklart även använda byxan var för sig.

..

3) Jeans, är en perfekt julklapp, ett par par mjuka, välsittande och snygga sådana bör finnas i varje barn garderob, Jeans passar alla och vid många olika tillfällen! Man kan klä upp och ner ett par jeans ganska enkelt beroende på.

.

4) En stickad tröja, passar också till många olika tillfällen under hela året. På vintern som huvudplagg, och på sommaren kan man ha den att värma axlarna med under svala sommarkvällar.

.

5) Vill till sist slå ett slag för Morgonrocken som en väldigt bra julklapp. Hur mysigt är inte en sådan och användbart! Skön på vintern att mysa runt i när man badat innan kvällsmaten. På sommarhalvåret kan man ha med den till stranden och värma sig med efter ett dopp i havet/sjön. Dessa söta med djurhuvuden tror jag får hamna i varsin klapp till mina egna barn detta år.

In och hitta era egna favoriter att lägga under julgranen!

Kramar Anna