Tre dagar före jul

.

Tjingeling,

Känns som det blir väldans mycket fokus på jul här inne på bloggen just nu. Både i bilder och text, vissa av er gillar det säkert, andra kanske tycker det blir för enformigt. Men det sägs ju att man ska leva i nuet, stanna upp och njuta av tiden man är i. Så det är väl just det jag gör, och då speglar det naturligt av sig i bloggen också 🙂

Idag myser vi runt hemma (vi var och storhandlade direkt på morgonen) jag och mina små flickor (just nu är dom ute i trädgården och leker), plus en målare som huserar på övervåningen där han slipar, spacklar och målar om tre av innerdörrarna som färgen spruckit på. Även där har man använt fel typ av färg när man renoverat dom en gång i tiden (precis som taket i finrummet). Hur svårt kan det vara att använda rätt material kan man tycka, men nu blir det rätt gjort en gång för alla, med bästa målerifirman här i småstaden (Mörlins måleri).

.

.

Sista skoldagen för Maximilian idag. I eftermiddag går han på ett välförtjänt jullov fram till tisdagen den 9 januari då vårterminen drar igång. Han har nu med andra ord klarat av halva årskurs 1 redan!

Nu kommer tjejerna in här och klagar på vantar som åker av (alltså man skulle ta patent på bästa vant-lösningen för barn, finns INGA som är bra tycker jag) Nu ska jag göra lite varm choklad och ta fram lite lussebullar och värma töserna med, sen ska vi koka knäck!

På återseende snart igen!

Kramar Anna