Julgran är för amatörer hälsar Caesar

.

Morgonlek mellan Celine och Caesar!

Var tog du vägen kompis?

.

Godmorgon,

Fått flera frågor av er läsare om inte Caesar är på julgranen och härjar?! Men så är inte fallet alls. Han tar det mesta med ro den katten, och leker/busar gör han mest när något av barnen leker med honom, alternativt när han är utomhus och jagar andra katter och fåglar… :/ Annars så ligger han mest någonstans där det är extra varmt och slöar!

Jag har inte sett att han ens tittat åt julgranen. Kan ju bero på att han får gå ut när han vill, så han blir nog helt enkelt inte så imponerad av en julgran som är under två meter hög, när han vanligtvis klättrar högst upp i både äppelträd och ek här i trädgården. Tror han tycker julgranar och fönsterträd och sånt här inne är till för riktiga amatörer 😉

.

Så här ser man ofta katten liggandes och slöa både här och där, undra vad han funderar på? 🙂

Lillmatte och en piprensare från pyssellådan det roar bra mycket mer än julgranen och annat julpiff tycker Caesar!

Hoppas ni har en fin dan före dan före dopparen dan (visst blev det rätt så?) Vi kör jullov här nu, vansinnigt skönt var det i morse att slippa upp och ut och köra till skolan. Fast målaren hängde på låset runt 07 så någon vidare sovmorgon blev det ju inte dock 😉 Men imorgon då är det jag som ska ta mig en välförtjänt sovmorgon (hoppas barnen är på också, men det är väl tveksamt, haha!)

Ha en fin fredag, och sköt om er!

Kramar Anna