En vinterresa i julklapp

.

Godmorgon,

När man vaknar upp till en sådan här mörk och regnig morgon som vi har här denna torsdag, då känns det extra härligt att veta att familjen om ca en månad reser på solsemester. Jens fick resan i julklapp av mig (och barnen) och jag har varit sååå nära att försäga mig flera gånger vid matbordet den senaste tiden, men jag klarade att knipa käft, och det blev en riktig överraskning där på julafton 😉

Så det blir alltså till att packa resväskorna för en veckas avkoppling, och ”fly” vintern en vända där i början av februari (bra också när man ger bort en julklapp att man får ta del av den själv – haha 😉 Jag har hyrt ett eget hus med pool till oss, precis som vi hade förra vintern på Gran Canaria (tycker det är mest avkoppling och semester på det viset). Men denna gång testar vi grannön Fuerteventura, som sägs ha dom absolut vackraste stränderna av alla Kanarieöarna, och jag tycker det ser magiskt ut på bilderna med den vita sanden & det turkos vattnet.

Har ni några Fuerteventura-tips, hojta gärna till 🙂

.

Hur har ni det annars så här i mellandagarna? Jobbar ni eller är ni lediga? Här är jag och tjejerna hemma, medans Maximilian följde med pappan till jobbet. Han har pratat länge om att han vill följa med till Örebro en dag på jullovet så idag fick det bli så.

Ha en fin dag, så hörs vi snart igen!

Kramar Anna

Bilder från Apollo, Ving och Pintrest!