För riktiga torrisar!

.

.

Hej bloggen,

Här är vi fortfarande kvar i jul-lovslunket i ytterligare några dagar. Barnen börjar i skola/förskola igen på tisdag. Man börjar nämligen med studiedag på måndag i denna kommun. Lite lustigt kan jag tycka, men så är det i alla fall. Så några lata dagar till har vi tillsammans innan vardagen 2018 drar igång!

Efter jul och nyår fanns det plötsligt bara slattar kvar i badrumsskåpet och massor behöver fyllas på. En ny uppsättning av Lipikar från La Roche-Posay fixade jag igår. Vi är riktiga torrisar om vinterhalvåret, så dessa krämer går varma så här års. Fungerar riktigt, riktigt bra, särskilt på Céline. Hon är den som har allra känsligast hy den lilla stackaren, och innan hade hon ofta röd, fnasig och torr hy som kliade. Fick vi tips om detta på apoteket, och nu är det mycket bättre och även vi andra är ovanligt mjuka i år 🙂

.

Ja, då kör vi lite onsdag nu då, är sååååå veckovill och känner mig helsnurrig på dagarna just nu 🙂 Idag ska oavsett förvirringen det allra sista av julen dansas ut. Nämligen dom två adventsstjärnorna i köket, det är det enda vi har kvar av julen 2017. Julgranarna rök igår, för nu är vi definitivt klara med julen.

På återseende, kram