ANNONS

M y s d a g a r

/

.

Fortfarande jullov, då kollar man på film i soffan när man vill!

Två små gullhönor ♥

Tulpaner, ett ”måste” i januari 🙂

.

God kväll,

Filmmys framför den mysiga filmen ”Pettson och Findus” tidigare i eftermiddags när mörkret hade sänkt sig. Härligt med ledighet. Jag och tjejerna kollade filmen, medan storebror lekte med sin kompis på sitt rum bredvid. Alla nöjda och glada!

Så skönt att strunta i alla vardags-måsten ibland, och bara vara med barnen. Låta bli den där tvätthögen, som jag egentligen hade tänkt ta i tu med idag. Detta mys kan jag lätt lägga på minnet, det hade jag ju inte gjort med en trist tvätthög, den får jag fixa en annan dag 🙂

. .

Hoppas ni haft en bra torsdag ♥ Ha en skön kväll!

Kramar Anna

1
52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00