ANNONS

Från fika till fest

/

.

Hej lördag,

Ny receptbok från vinnaren av Hela Sverige 2017, bakar damp ner som ett recensions exemplar i postlådan i mellandagarna. Alltid kul med nya receptböcker, även om jag nog kan tycka att just denna faktiskt var väldans basic och enkel. Den kändes inte direkt jättenyskapande, utan recepten har man sett många gånger på andra håll. Men väldigt fina bilder, och för en nybörjare är boken perfekt!

Trettondag jul, och solen strålar här. Några minusgrader visar termometern, och frost på marken och man blir glad i hela kroppen av ljuset som vi verkligen inte varit bortskämda med dom senaste veckorna! Hoppas detta håller i sig nu ett tag, galet trött på lera och kladd ute.

.

.

Nu ska vi ut på promenad Julie och jag!

Kramar Anna

6
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00