N Y S T A R T

Godmorgon,

Nu är vi igång med vardag igen! Hej då sena slappa kvällar, sovmornar och bye bye till en massa onyttigheter i tid och otid. Jag är så peppad att komma igång med motion och mer nyttig mat igen, både till mig själv och till familjen ♥Jag tycker om mig själv för att jag utan problem kan njuta av livets goda utan minsta dåliga samvete.

Jag kan lätt frossa, men jag kan även ganska lätt sätta stopp när man ska återgå till vardagen igen. Det är det jag tycker om med mig själv, den där karaktären jag ganska enkelt kan plocka fram! Sedan är jag är ingen sockerknarkare, och har aldrig varit. Mitt ”problem” är nog snarare att jag kanske äter lite för stora portioner med mat. Ni vet tar en extra portion för att det är gott, och inte för att man egentligen behöver. Det måste jag tänka på, mer än att jag skulle trycka i mig en godispåse. Älskar mat, och jag väljer hellre en förrätt och en huvudrätt än en huvudrätt och en efterrätt om ni förstår hur jag menar.

Vad väljer du? Förrätt och huvudrätt, eller huvudrätt och efterrätt? 🙂

.Dessa bilder är alla från helgens powerwalk här i småstaden. Såååå vackert ute när det är lite frost på marken och sol. Och såååå skönt med frisk luft. Tog för ovanlighetens skull en selfie på mig själv under promenaden. När jag kom hem och tittade på bilden var jag tvungen att skratta och känna efter på både haka och hals om jag fått skägg, haha!

Ser ju bara så kul ut, men jag är alltså inte skäggiga damen även om man kan tro det när man ser närmare på denna bild 😛

Nu ska jag ta tag i tisdagen. På återseende!

Kramar Anna