T o r s d a g !

.

Dessa två små pysselhönor ♥

.

Tjingeling,

Igår skulle jag varit på ett möte strax efter lunch, men det blev inställt på grund av sjukdom. Istället åkte jag till förskolan och hämta hem mina små flickor tidigare än vanligt, och så plockade vi även upp storebror på vägen hem från skolan. Lite lyxigt att ha möjligheten att kunna göra så ibland.

Så här mysigt kan man ha det inne i en gammal kattvind. Dessa bilder är från igår när vi hade kommit hem, bytt om till myskläder och så hamnade flickorna här inne. Detta är alltså Celines lilla krypin och pysselhörna, och här skapas det både teckningar, pärlhalsband och annat pyssel när andan faller på.

Julie får om hon har tur vara med, vilket faktiskt är väldigt ofta. Celine och Julie kivas inte mycket alls med varandra, det är mer Celine och Maximilian som står för den mindre roliga del med att ha flera barn 🙂

.

.

Inget av mina barn verkar vara vänsterhänta har jag noterat. Jag är nämligen just det, och jag har funderat om någon av dom skulle bli det samma, men som sagt dom verkar vara högerhänta som ungefär 90% av världens befolkning sägs vara.

Liten kul parentes är att både jag och min lillebror är vänsterhänta, men varken min pappa eller mamma är det 🙂 Två högerhänta föräldrar sägs ha ungefär 9-10 % chans att få ett vänsterhänt barn och det lyckades alltså mina föräldrar pricka in båda gångerna.Kanske är brevbäraren som är vår far – hahaha!

Är du vänsterhänt?

Kramar

.