Dagar med kontraster

 

God kväll,

Vilken fantastiskt härlig lördag vi haft här idag, med sol och härligt krispig luft. Hela familjen vaknade tidigt och vi valde att åka och storhandla före frukost, alla tillsammans och det var knappt en människa på Ica. Så skönt att gå i lugn och ro. Hem och åt nyinhandlad frukost, och sen på med overaller, mössor och vinterskor och så gick vi till en liten pulkabacke och åkte pulka en sväng.

Skönt med frisk luft och att kunna få känna att det är lite vinter ändå. För även om jag inte är en vintermänniska så tycker ju självklart barnen att det är hur skoj som helst med snö (jag med när jag väl sitter på en snowracer och susar ner i en väldans fart nerför backen 😉

.

.Rosiga om kinderna efter x-antal pulkaåk. Här ska vi precis gå in och göra varm choklad att värma oss med, fröken Julie & jag!

Lördagen har helt enkelt varit en stor kontrast mot fredagen. Då huvudstaden med mässbesök, inredning, trender, yta, och materiella ting med lite lyx. Idag natur, frisk luft och bara vara ihop med dom jag älskar allra mest på det mest naturliga vis. Underbart! Det ena behöver inte utesluta det andra, glad att få uppleva båda.

Nu; filmmys, och snacks!

Kram

 

  1. Cecilia skriver:

    Ser ut som en supermysig dag! Men visst är det kul att även åka pulka som vuxen Här har vi firat vår nyblivna 9-åring idag så ev blir det pulkaåkande imorgon istället, gäller att passa på medan det finns snö. Kram!

  2. Cecilia skriver:

    Ser ut som en superhärlig dag! Men visst är det kul att åka pulka även som vuxen Här har vi firat vår 9-åring idag så ev en tur till backen imorgon istället. Gäller att passa på medans det finns snö. Kram!

  3. Samma här 🙂 älskar kontrasterna! Det ser ut som ni haft de mysigt 🙂 kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..