Minime & jag på stan!

.

Fikadags!

Fem år om 2 veckor, min stora, hjälpsamma, kloka och snälla flicka, här en söndagsfika på tu man hand! 

Gammal vacker inredning, stort gilla på Café Magnifik här i stan. 

Kaffe med mjölk till mig…

.. Festis, stor kanelbulle OCH chokladboll till Céline. Ni ser hur nöjd hon är med den fördelningen 😛

 

Himla mysigt här, så här ska ett fik se ut enligt mig! 

En toaett-selfie i väntan på Céline 😉 Minns ni förresten att jag skrev om en kappa jag köpt, och med den på mig så kallade barnen mig sin ”Björnmamma” det är denna, sååå gosig och varm! 

 

Tjingeling måndag,

Alltså inte undra på att barnen växer upp snabbt, det är ju inget annat än måndag och fredag för jämnan tycker jag. Mer än halva första månaden detta nya år har redan passerat, och vintern ja den fullkomligt rusar fram. Inte mig emot, februari får gärna gå lika snabbt som januari gjort, och mars kan väl för första gången på många år bjuda på lite härlig vårvärme, okej 2018?!! *Hoppas*

Ännu en mysig helg har alltså passerat, och just denna har det blivit väldigt mycket tid tillsammans hela familjen. Igår tog jag med Céline ut på en liten promenad och en fikastund på tu man hand dock. Vi gick till mysiga Café Magnifik här i stan. Ett tips om ni är här i krokarna och ska gå och fika, gå dit mycket gott hembakat/lagat!

.

Céline Anna Cecilia, vilken liten drömtjej du är ♥

.

En ny helt vanlig vecka har precis kickat igång, vardag, jobb, skola/förskola och allt det för med sig. Till helgen som kommer ska vi fira Célines födelsedag i förskott. Vi är på semester på själva bemärkelsedagen i år, därför får det bli så här.

Vi kommer naturligtvis fira henne även i Spanien såklart, men vi kan inte släpa med oss presenter och vänner och liknande, så vi kör en kalashelg en vecka före själva födelsedagen. Inte Céline emot ”Bra mamma då går det ju fortare dit” sa hon glatt när jag frågade om det var okej. INGEN är väl förvånad över det, haha!

Ha en bra dag, så hörs vi snart igen.

Kram och hej!

 

  1. Så himla fina ni är!! Och vilket underbart cafe. Fick lite hemlängtan nu, bor i Usa så gott fika får man baka själv! Vill oxå passa på att säga att det alltid är lika härligt att kika in hos dig! Ha en fin dag!

  2. Vilken härlig dag, så mysigt att kunna göra det med sin dotter. Njut!

  3. God eftermiddag, (ok funkar visst fortfarande inte med enter här på sidan) Vilket mysigt fik! 🙂 Förresten, finns Wickmans kvar? Var så längesen vi var i Ekpg nu, men vi har ofta ätit deras magiska välj själv-sallad till lunch. Och så smarrigt fika på det, så klart. 😉 Massor kramar! Rebecca

  4. Hanna H skriver:

    Åh vilken fin kappa! Vart har du köpt den? /Hanna H

  5. Lotte skriver:

    Så mysigt och ja ni är verkligen lika❤ Vilken härligt gosig kappa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..