En Hilton

 

Godmorgon från övervåningen,

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge heter det ju. Jag är inte så förtjust i ordspråk egentligen, men det stämmer ofta ganska bra ändå, fast någon säkert kom på ordspråken för mer än hundra år sedan, minst 🙂

Denna tjocka, mjuka och alldeles underbara matta från Classic Collection/Sleepo har jag väntat på sedan i höstas (varit slutsåld och lång leveranstid), men igår kom den då äntligen, när jag nästan hade glömt av den och ordspråket stämde. Den var väl värd väntan!

.

Såååå gosig matta att sätta fötterna på, och såååå elegant. Färgerna passar in perfekt här hemma, så fullpott med nöjdhet från min sida. Katten låter hälsa även han, att detta var ett riktigt mysigt och MJUKT lyft för hans del att ligga och slappa och sova på 😉

Trevlig torsdag allesammans!

Kramar Anna

 

 1. Therese skriver:

  OMG! Vasen är ju så snygg så man nästan dör! Var har du köpt den?

 2. Sara skriver:

  Hej!!
  Så snyggt!! Gillar verkligen din stil, både i hemmet och hur du är som person. Du verkar vara så jordnära. Jag besöker din sida varje dag (ibland flera gånger om dagen) Vi ska snart flytta och ska göra om sovrummet innan, tapetsera, byta garderober mm. Skulle bli väldigt glad om du vill visa några bilder från ert sovrum.

 3. Cecilia skriver:

  Men åh så snygg!
  Låter katten mattan bara vara en sovplats eller klöser han på den också? Våra två raringar tycker det är jättekul att gå loss på vissa mattor när vi inte är där…grrrr…
  Ha en fin helg!

 4. Jenny skriver:

  SÅ himla fint! underbart vackert, vilken full-träff! Vasen – var kommer den ifrån? O spegeln? Ojojoj, galet fint!

 5. När får jag flytta in?
  Herregud, dag efter dag ger du sån fullträff på inspiration
  Så fint!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..