ANNONS

En Hilton

/

Godmorgon från övervåningen,

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge heter det ju. Jag är inte så förtjust i ordspråk egentligen, men det stämmer ofta ganska bra ändå, fast någon säkert kom på ordspråken för mer än hundra år sedan, minst 🙂

Denna tjocka, mjuka och alldeles underbara matta från Classic Collection/Sleepo har jag väntat på sedan i höstas (varit slutsåld och lång leveranstid), men igår kom den då äntligen, när jag nästan hade glömt av den och ordspråket stämde. Den var väl värd väntan!

.

Såååå gosig matta att sätta fötterna på, och såååå elegant. Färgerna passar in perfekt här hemma, så fullpott med nöjdhet från min sida. Katten låter hälsa även han, att detta var ett riktigt mysigt och MJUKT lyft för hans del att ligga och slappa och sova på 😉

Trevlig torsdag allesammans!

Kramar Anna

14
69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00