Vår hos ERNST

.

Tjingeling,Mitt i julstöket i mörkaste december trillade det in pressmeddelande i mejlen med vårnyheter från ERNST. Då var jag inte det minsta mottaglig, utan hade fullt upp med julbestyren och våren kändes oerhört avlägsen. Mejlet hamnade i inkorgen, men nu så fann jag det igen häromdagen, och nu känns det mer ok att ens börja fundera över vår.

Underbart att det i snabb takt går mot ljusare tider. Märks ju tydligt redan nu att det blir ljusare för var dag som går.

Äggkopparna hamnade direkt på min inköpslista, så fina! Vi har ett gäng udda äggkoppar här hemma, och när man har gäster har vi inte så det räcker! Även krukan, kuddarna och vasen tilltalade mig extra.

Han kan helt enkelt den där Ernst Kirchsteiger!

.

Liten parentes på tal om just Ernst. Varje gång barnen ser honom på tv:n ropar dom alltid lite retsamt på mig; ”Mamma nu är Eeeeernst som du gillar på tv:n igen” och så flinar dom som sjutton, haha! Jag såg faktiskt honom på Formex och kan säga att det var måååånga kvinnor som hängde runt honom där i montern när vi gick förbi 😉

.

Nu ska jag åka och hämta upp ett gäng prylar jag har lånat ut till en visning. Sen ska jag hem och börja packa inför semestern. Celine och Julie hänger med farmor även idag, så lyxigt och skönt för dom.

Vi hörs, tack för ni klickar er in här ♥

Kramar Anna