T o r s d a g s k v ä l l

.

God kväll,

Sorry för seg uppdatering, men ja ni vet ju varför. Men jag är inte sämre idag (för er som undrar), så det går sakta åt rätt håll denna förkylning. Rätt skönt på sitt sätt att släppa på en del måsten och bara varva ner. Nästan liten försmak på semestern skulle man kunna säga.

Idag har vi alltså inte gjort många knop, jag och flickorna. Vi har lämnat och hämtat Maximilian (som har namnsdag idag förresten ♥) på skolan, det var enda friska luften vi fått, och sen har vi varit inne och myst runt mest hela dagen. Fast man bara låter dagen gå, så går det fort ändå, redan kväll och strax dags att lägga barnen.

.

Fyndat en i mina ögon riktigt snygging till taklampa på en lokal köp och sälj sida, som blev så himla bra i taket. Jag vet inget märke på lampan, fick frågan på Instagram nämligen, men hon jag köpte av hade köpt den utomlands, men väl hemma i Sverige tyckte hon inte den passade, tur för mig det 🙂

Lampan vi hade tidigare från Pholc föll olyckligt i golvet och knäcktes när maken skulle plocka ner den då taket skulle renoveras före jul, sååå typiskt. Han skulle vara försiktig och så gick det ändå som det gick. Jag var inte glad då kan jag säga, men denna lampa gjorde sig mycket bättre i rummet tycker jag, så jag har kommit över det lilla missödet nu 😉

Hoppas ni mår bra, och att veckan rullar på. Imorgon fredag, och på återseende då (hoppas jag!). Ha en skön kväll!

Kramar Anna

LOADING..