Alla hjärtans dag

.

Fixat lite kärleksgåvor till barnen om de ska få när dom kommer hem från skola/förskola i eftermiddag ♥

.

Tjingeling,

Alla hjärtans dag, ett riktigt kommersiellt jippo kan man tycka, men jag minns faktiskt än idag, hur framför allt min pappa smusslade och överraskade oss i familjen med små presenter på just Alla hjärtans dag redan på 80-talet.

Minns särskilt ett år då jag fick en liten porslinshund i vitt (tror det var en terrier) med ljusblå rosett runt halsen, som pappa hade köpt och slagit in så gott han nu kunde. Jag blev så glad för den var så himla söt, och sen hade jag den lilla hunden i min bokhylla i flera år 🙂 Tror nog faktiskt att den finns kvar än idag i någon gömma hemma hos mamma och pappa. Måste leta efter den när vi åker dit på Sportlovet 🙂

.

.

Här hemma har jag som sagt fixat lite kärleksgåvor till mina älskade om de ska få när dom kommer hem från skola/förskola. Lego BrickHeadz till Maximilian, en Steffi-docka med små kaniner till Céline och ett kombinerat pussel och memory till Julie.

Plus att vi fått nya Muminglas (vi har samlat sedan tidigare år) som gåva från Max Hamburgerkedja (Tack!!) som ska invigas med något gott drickbart tillsammans med egengjord pizza till kvällens middag.

Så nog firar vi alltid!

.

Senare ikväll kommer även maken hem igen efter att ha varit borta på kurs/utbildning med jobbet så vi har varit ensamma några dagar.

Firar ni, eller struntar ni fullkomligt i Valentine? 🙂

Kramar Anna