BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oslo Skin Lab

Kollagen, boosta inifrån

.

Tjingeling,

Jag har inte mycket rynkor (enligt mig själv), men visst ser man skillnad på huden idag, mot för tio år sedan när jag var trettio. Och det vore väl underligt annars, ni vet tidens tand, flera graviditeter och ren och skär miljöpåverkan på huden under ett decennium, det sätter såklart sina spår. Så när jag blev tillfrågad att prova ”The Solution”, ett kollagen-pulver som blandas ut med mat/dryck, och som sägs återigen öka hudens elasticitet, och på sikt minskar rynkor blev jag nyfiken och intresserad att prova.

Jag vill dock poängtera, att jag inte har något emot att åldras. Jag känner mig faktiskt väldigt bekväm med det om jag ska vara ärlig. Det viktigaste är hur jag känner mig, och hur jag mår, men samtidigt vem vill inte vara sitt bästa ”jag” på alla plan så länge man nu lever, om det nu går att påverka menar jag…

.

.

Kollagen är ett protein som består av aminosyror, och är en del i hudens bindväv. Kollagen är den absolut viktigaste del som gör att huden är elastisk. När kollagenmängden sjunker (efter 30 sjunker nivåerna med 1-2 % om året) mister huden sin spänst, och den motståndskraft som behövs för att stå emot påverkningar från väder/vind, föroreningar, och solens strålar etc. Genom att tillföra kollagen inifrån kan man på nytt öka hudens elasticitet och minska rynkor. All kollagen ger dock inte samma effekt, utan måste hålla en viss kvalité och mängd. Oslo Skin Lab har mycket forskning och solida studier bakom sig och sin produkt som påvisar ett bra resultat.

Innan jag började var jag och gjorde en hudanalys (för 4 veckor sedan), där man bland annat mätte just hudens elasticitet, det som alltså påverkas av kollagennivåerna. Resultatet visade att jag har bra med kollagen fortfarande, men tiden går som alla vet, och allt kan ju bli än bättre hoppas och tänker jag.

.

.

Jag blandar alltid kollagen-pulvret med mitt citronvatten som är det första jag dricker om morgonen, en rutin jag haft länge. Men man kan lika gärna blanda pulvret i sin morgonjuice, yoghurt, gröt eller vad man nu föredrar. Jag kommer göra en ny hudanalys om 4 veckor (då har det gått 8 veckor) för att se om nivån har gått upp eller vad som hänt, det ska bli riktigt spännande att se om detta verkligen fungerar!

Som mina läsare får ni just nu 50 % rabatt om ni också vill testa produkten. Vill ni veta mer hittar ni all information här Osloskinlab

___________________

.