Sportlovsdags!

.

Tjingeling,

Måndag vecka åtta betyder att Sportlovet börjar för vår del, och vi förflyttar oss till västra delen av landet. Närmare bestämt till barnens mormor och morfar för några dagar tillsammans.

Var länge sedan vi var nere hos mamma och pappa och hälsade på, senast var i somras. Dom kommer oftast upp till oss istället (enklare så numera med 3 barn), men nu vill vi ha lite miljöombyte när det är lov och allt, så nu kör vi lite mormor och morfars-häng! Tanken är även att vi ska hinna ta en vända förbi barnens farmor mot slutet av veckan, innan vi åker hem igen till katten och Jens som får hålla ställningarna på hemmaplan själva denna kommande vecka!

När vi kommer hem igen, måste jag satsa på en vild och spretig bukett likt denna som är från förra året. Magisk tycker jag. Är även sugen på ett gäng nya prydnadskuddar i sofforna. Jag är sugen på att piffa i största allmänhet faktiskt. Kom av mig efter jul och nyår, och har tyckt allt känts mörkt och grått ett tag, förkylningar på det och så har vi varit bortresta. Allt det i kombination gör ju inte att inspirationen varit på topp, men snart så, men först kör vi sportlov!

Vi hörs snart igen!

Kraaam