Home sweet home!

.

God kväll,

Så var vi hemma igen i huset hos Jens och katten. Det var ett kärt återseende i eftermiddags när vi kom hem! Haft jättebra dagar, först hos mina föräldrar, och sen några dagar hos barnens farmor och bonusfarfar. Sammanfattningsvis ett bra och mysigt sportlov, men nu var det skönt att komma hem igen!

Maximilian och hans klass (hela skolan) börjar imorgon i en helt nybyggd skola. Skolbarnen har gått provisoriskt sedan långt före Maximilian började förskoleklass, då den gamla var totalt mögelskadad och revs för några år sedan. Men nu är äntligen den nya fina skolan färdigbyggd och ska invigas. Väldigt spännande tycker denna ”etta kladdaren” det ska bli att få gå i nya skolan 🙂

.

Själv ska jag på möte om ett kommande projekt direkt på morgonkvisten, efterföljt av en intervju för en lokal tidning om styling av bostäder, därför vet jag med mig redan nu att jag nog inte hinner kika in direkt på morgonkvisten här inne på bloggen. Måste åka lite tidigare dessutom för jag vet knappt hur man kör till nya skolan 🙂 Men vi hörs förhoppningsvis när jag är hemma igen imorgon em.

Nu ska jag ta en dusch sedan ska jag sjunka ner och se en film ihop med maken som jag ju inte sett på över en vecka ♥

Kramar Anna