Alla mina liv!

 

Tjingeling lördag,

Denna lilla bok ”Alla mina liv” skriven av Anitha schulman som låg hemma, slängde jag ner i packningen. Brukar föredra pocketböcker när jag är ute och reser, men denna bok är väldigt liten och tunn så den passade faktiskt ganska bra i handbagaget. Boken lanseras som en roman, men om man nu ska tro på rykten är den också är en smula självbiografisk 😉

”Frida är många saker. Småbarnsmamma, framgångsrik i sitt yrke. Nyskild. Stark – det är vad alla säger till henne, att hon är så stark, så det måste väl stämma? Väl?” skriver förlaget Lava Förlag om boken.

Vi får se vad jag tycker om den, den verkar vara väldans lättläst och omslaget är snyggt om inte annat 😉

Läs mer om boken här

 

Ha en kalasfin lördag!

Stor kram

Anna

  1. Nina skriver:

    Säger samma som ovan. Min far har aldrig gillat Patrick Ekwall men fick hans bok och läste den och har nu en helt annan uppfattning. Vet man bakgrunden så förstår man varför vissa är jobbigt kaxiga. En ren överlevnads grej kanske…? Älskar böcker!

  2. Tack för bok-tips! Även om just Anitha inte direkt tilltalar mig så är det alltid kul att se vad andra läser och vem vet, hon kanske överraskar
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..