BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oslo Skin Lab

The Solution!

.

Nu har jag kört Ja det har ju inte skett en total förvandling av mitt ”gamla” jag, det vore väl att ta i. Jag var och gjorde en ny hudanalys (hudanalysen är alltså gjord här i stan båda gångerna, så det är inte kopplat till Oslo Skin Lab överhuvudtaget) och min kollagennivå har stigit från 50 till 52. Det säger inte mig så mycket, men man kan ju konstatera att det är en ökning.

Det jag själv märkt tydligast är att min hud inte är i närheten av så torr som den brukar vara om vintern, och då har vi ju ändå haft en väldigt kall period det senaste. Vid denna tid förr om åren brukar jag få dränka mig i feta hudkrämer i tid och otid, vilket jag inte behövt överhuvudtaget dom senaste månaderna. Om detta har med kollagenet att göra, det vet jag inte, men nått positivt har hänt med huden. Sedan att fina linjer och rynkor i ansiktet skulle ha försvunnit, det tycker jag inte är lika tydligt som just att huden känns sååå mycket mera fuktad och mjuk på kroppen, som en bebis nästan 😉

.

Även om jag nu inte ser en dramatisk skillnad i mitt ansikte, så har detta kollagen varit med i tre olika fasta studier publicerade i ansedda medicinska tidskrifter (bland annat i Karger), och där visade det på en genomsnittlig minskning av rynkors djup på mer än 20 % efter 8 veckors regelbunden användning.

Jag kommer köra vidare med kollagenpulveret och se om det händer mer saker. Egentligen borde jag kanske sluta ett tag och se om kliandet och den torra huden kommer tillbaka, men vet inte om jag vågar. Jag är nämligen väldigt nöjd med att slippa allt extra smörjande som vintern annars brukar föra med sig för min del.

.

Vill ni också testa The Solution får ni 65% rabatt om ni går in här.

Ha en fortsatt bra dag!

Kramar Anna