Gör din egen fotokonst

.

Spana in våra nya fotoprint! Här är Maximilian och Celine för några år sedan uppe bland bergen på Gran Canaria. Maximilian har sin pappas hatt som är några storlekar för stor och dom är ju bara så söta där dom står. Älskar denna bild, och nu har den alltså blivit en tavla.

.

Godmorgon,

Hoppas ni sovit gott! Redan onsdag och lillördag!

Äntligen har jag fått tummen ur och beställt egna fotoprint av foton jag tagit. Tänkt det sååååå länge, men ni vet vissa saker skjuts på framtiden av någon anledning, men häromsistens så tog jag mig tiden och letade bland lite smått ”konstnärliga” foton jag tagit på familjen, och så beställde jag ett gäng affischer i svartvitt.

Båda tavlorna är 50×70 cm, och kvalitén och trycket är superfint, såååå nöjd! Dessa tavlor finns ju garanterat inte upptryckta och hänger i var och varannans hem, utan dom är ju högst personliga men ändå ”slipper” man dessa uppstyltade familjekort jag kanske inte är superförtjust i att ha på väggen.

.

Maken som sällan uttalar sig om inredning och liknande annars, blev denna gång väldigt intresserad och tycker vi ska beställa fler. Kanske beror på att han är med själv på en av dessa affischer, och vill hänga på fler väggar här hemma, haha!

Här är min lilla familjen på Fårö och Kutens Bensin i somras ♥ Man skapar sina egna fotoposter här för er som är intresserade!

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabb sväng,

På återseende!

Kramar