ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Naturdiet

TÄVLA med Naturdiet!

/

.

Tjingeling,

När man som jag emellanåt flänger runt mellan olika typer av jobb, och ingen dag är den andra lik, då finns inte alltid tiden (eller ens en plats) att sätta sig ner för ett mellanmål såsom jag kunde göra när jag arbetade på kontor.

Nu har jag inte såna dagar jämt (långt ifrån), men vid dom tillfällen jag vet med mig att det kommer köra ihop sig, och att det inte kommer att finnas utrymme för att sätta sig ner, ser jag till att väskan är fylld med vatten, frukt, proteinshake och LSHP-bars (Low Sugar High Protein) från   Crunchy Chocolate är även toppen om sötsuget slår till mitt i veckan 🙂

.

.

Jag har här fått äran att hålla i en TÄVLING där tre av er läsare kan vinna 36 st shakes eller 36 st mealbars. Vinnarna väljer alltså själva vilken typ man önskar!

.

T ä v l i n g s r e g l er !
___________

1) Dela kort med dig av ett tips att ta till när tiden inte räcker till för ett mellanmål! 

2) Motivera varför just du ska vara en av dom tre vinnarna!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

_____________

Tävlingen avslutas den 29/3 och vinnarna kommer att meddelas under detta inlägg och via e-post så glöm inte att fylla i detta när du lämnar din kommentar här under i kommentarsfältet!

___________

.

GRATTIS SÄGER JAG TILL DESSA TRE PERSONER SOM ÄR VINNARE I TÄVLINGEN!

_______________

”Agda den första”

Jag har alltid kokta ägg i kylen och stoppar ner ett i träningsväskan som jag äter på väg hem från gymmet. Motivering: Jag har bestämt att ta tag i mina överflödiga kilon på måndag och bl.a. ta till pulversoppor ibland. Så lite flytande Naturdiet hade inte suttit fel.

______________

”Malincatrine”

Att alltid ha en proteinbar eller miniostar i väskan att ta till när behovet finns är min räddning i vardagen. Funkar även perfekt till dottern (miniost) när vi är på språng. Motivering: Jag pendlar ca 1-1,5h till mitt jobb och på vägen hem faller jag ibland dit på en chokladbit från pressbyrån (om väskan inte är laddad), med ett gäng bars skulle mina dagar vara räddade en lång tid framöver.

______________

”Ann-Louise”

Skiva en banan, frys in och plocka fram när suget kommer. Toppenbra när man blir glassugen. Går också att mixa med mjölk till en smoothie Motivering: Eftersom jag skiter i att äta om det blir för krångligt, hoppar jag ofta över mellanmålen därför skulle Naturdiet vara en bra lösning för mig.

________________________________

JAG KOMMER ATT MEJLA ER, SÅ HÅLL LITE KOLL SÅ JAG INTE HAMNAR I SKRÄPPOSTEN 🙂

TACK TILL ALLA SOM VAR MED OCH TÄVLADE!

KRAM/ANNA

29
9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00