Välkommen fredag!

.

Stilleben made by me i onsdag, visst är blombuketten helt underbar!

Onsdags mingel med bubbel..

… och småplock

Het räkröra på fröknäcke, sååå sjukt goda!

Chokladdoppade jordgubbar med kokos, mums!

Inspirerande och vacker vårdukning med produkter från inredningsbutiken Fröken Röd här i stan!

Dessa små Ernst-vaser måste jag inhandla, så himla fina att sätta enstaka blommor i så här vid en dukning!

Vackra blommor från Asplunds Blomsterhandel,

Man kunde om man ville få binda sin egna blomsterbukett med hjälp och tips från duktiga floristen Marie från butiken som här visar tekniken med själva bindningen.

Vackert eller hur?!

Godmorgon,

Alltså det är bara såååå härligt med fredag!

Jag har inget jobb inplanerat mer än att kika in här, annars en riktigt lugn ”jobbdag”, och det var ju bra dels sett ur den synvinkeln att Céline faktiskt är hemma febrig (Julie är också hemma men mer ”på köpet” 😉 Men även skönt för att de senaste dagar har varit väldigt intensiva. Alla större stylinguppdrag och fotograferingar att vara med på hamnade på samma vecka, och det har stressat mitt undermedvetna ett tag, och jag har legat vaken emellanåt och grubblat över hur jag ensam skulle få ihop allt, men nu är jag ”på andra sidan” och det gick ju med facit i hand galant så ska jag bara vara denna fredag 🙂

Bortsett från dessa stylinguppdrag, hade jag i onsdags även tillsammans med Mäklarringen, Asplunds Blomsterhandel och inredningsbutiken Fröken Röd här i stan satt ihop ett litet event som skulle gå i inspirationens & vårens tecken för inbjudna gäster. Tanken var nätverka med mingel, plockmat och bubbel för den som ville.

.

Så vi hade öppet hus under några rimmar i onsdagskväll i Mäklarringens lokaler här i stan, och det är detta ni ser bilder från här. Jag har aldrig varit med och anordnat nått sånt här tidigare, men det blev så himla bra och det var skoj att träffa massa människor. Både gamla ”känningar” men även nya, riktigt lyckad kväll!

Önskar er alla en fin fredag, och helg!

Kramar Anna