ANNONS

En fin helg!

/

.

Tjingeling,

Alltså det blev ett lite längre blogguppehåll än det var tänkt i fredags, men jag behövde nog helt enkelt några dagar att bara vara på och släppa allt och hänga med familj och vänner och njuta av vårsolen som lyst flitigt här, både igår och idag. Underbart är bara förnamnet att vara ute och se hur snödropparna fullkomligt tar över på vissa ställen i trädgården just nu, våren är här ♥

Vi skulle hela familjen varit på ett 3-års kalas för vänners barn idag, men då Celine haft feber dom gångna dagarna fick jag och hon stanna hemma, så det var Jens och dom andra två barnen som kalasat denna söndag. Jag och Celine passade istället på att vara ute i trädgården och sedan såg vi filmen ”Alice i Underlandet” tillsammans och åt glass i sängen och vips hade dom timmarna resten av gänget var borta gått. Och hon var inte lika besviken längre över att hon var tvungen att stanna hemma och missade kalaset.

.

Nu ska vi softa här i soffan framför några avsnitt av Sopranos, jag och maken. Imorgon fyller någon i familjen år… Undra vem det kan vara 😉

Kramar och på återseende!

/Anna

7
52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00