ANNONS

Annandag påsk

/

.

Hej från favorithörnan i köket!

Brickan i blått och vitt är så härligt fin och vårlig tycker jag, från Åry Home. Tänker på ett fågelägg när jag ser mönstret 🙂

”Little Dot Blue” heter det, för den som undrar. Ritat av Ulrica Hydman Vallien 🙂

Små söta snödroppar från trädgården ♥

Intressant läsning ”Den läkande maten”  Sånt här tror jag verkligen på, att man genom vad man stoppar i sig kan tillfriskna (inte från alla sjukdomar så klart men mot en del!) från en del sjukdomar.

 

.

Hej bloggen,

Påskhelgen sjunger på sista versen och vi försöker ta vara på den så gott det nu går. Maximilian är hos sin kompis Gunnar. Dom två hänger ihop så fort det går, och jag är glad att Maximilian har en sån fin kompis, både snäll och klok. Jens och Celine är ute i trädgården och Julie som tyvärr är sjuk sedan igår med hög feber sover just nu för vilken gång i ordningen det senaste dygnet vet jag inte. Så synd om vårt lilla hjärtegryn, inte alls pigg, busig och glad som hon annars brukar vara ♥ Hon fick febern igår förmiddag, och den för oss tilltänkta utflykten till någon av grannstäderna uteblev p.g.a. det!

Jag känner mig tyvärr inte heller riktigt på topp idag. Trött fast jag sovit, näsan rinner, kittlar och jag nyser som en galning mellan varven (gjorde jag även igår, fem, sex nysningar på raken minst mellan varven) Kan det vara allergi tro? Fått för mig att om man nyser en massa och har klart, rinnigt/vattnigt snor precis som jag har just nu kan det vara allergi.. … Eller så är det en helt vanlig förkylning. Strunt samma!

.

Jag tänker i vilket fall passa på att ta det extra lugnt denna ”söndag” och ska strax sätta mig i vår lilla ”köksvrå” och koppla av med en kopp kaffe och bläddra i senaste numret av Damernas värld, samt läsa i senaste tillskottet i bokhyllan ”Den läkande maten”, så himla intressant! Men antar att när jag väl satt mig så vaknar väl Julie 😉

På återseende, och tack för hundrade gången, minst att ni klickar er in här och läser så ofta ni nu kan och vill! Så glad över det och det tåls att sägas tack om och om igen!

Kramar och på återseende!

/Anna

9
101

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00