Dagarna går fort!

.

Får ofta frågan om detta sidobord, och det är alltså från Svenska hem (serien heter Mood) och så har jag måttbeställt en stenskiva och lagt på.

Det är ju ett tips att göra så; måttbeställa t ex, stenskiva, träskiva eller kanske en plåt och piffa upp en möbel lite extra som man kanske tröttnat lite på hemma men som man inte kan/vill göra sig av med.

.

Hej på er,

Fredagen kom och gick i ett nafs, och snart är även denna lördag till ända och jag har inte varit här inne på bloggen på två dagar och kikat. Haft fullt upp. Igår hade vi min lillebror med familj på besök, kusinerna lekte och vi vuxna pratade och skrattade bort x-antal timmar. Supermysigt, och man kan konstatera att vi ses alldeles för sällan, (då vi bor i olika delar av landet), men ”snart” är det ju sommar och semester igen, då ska vi ta oss en sväng söder ut och hänga med dom nere i Halmstad!

Idag har jag dels jobbat en vända, och sen har jag och Céline strosat på stan bara jag och hon. Och bland annat köpt en födelsedagspresent till en kompis som ska ha barnkalas imorgon, som Céline ska på. Och vädret så fantastiskt skön, nu ÄR det vår hör´ni!!!

.

.

Nu ska jag och maken gosa ner oss tillsammans framför en film, med chipsskålen 0ch varsin Pepsi Max inom räckhåll, inget party här inte! Hoppas ni har en fin helg, på återseende!

Kramar