Att vakna upp i någon annans säng!

.

Tjohoo ser ni vad som äntligen kommit på plats i burspåket!?!

Jo drömlampan Kizu jag skrev om i detta inlägget för ungefär en månad sedan och som jag alltså beställde i början av januari 😉

Den som väntar på nått gott…

.

Tjingeling,

Det är lustigt det där med materiella ting och att man kan känna lycka över som i detta fall en lampa. Lite så jag skäms att erkänna det egentligen, men det är väl precis som den hästintresserade är glad för den nya sadeln, eller golfspelaren över en ny klubba och så vidare, allt beroende på vad man nu är intresserad av 🙂

Vaknade upp och trodde jag hade försovit mig, fullkomligt flög upp ur Maximilians säng. Jo det var där jag inne jag låg, och det berodde inte på bråk eller att jag inte ville sova i min egna säng, utan det blir så när alla barnen under samma natt, inklusive katten kommer halvt som halvt i sömnen, till vår säng och kryper ner. Då flyttar mamman frivilligt i halvtid, för annars ligger jag längst ut på kanten med max 10 cm av sängen, på sidan och vaknar med stel nacke. Som tur var var det bara falskt alarm när jag trodde jag försovit mig. Hade varit en illa vald dag att försova sig på nämligen, full rulle denna tisdag!

Nu ska jag sätta på mig ansiktet, dra en borste genom håret, och så hamnar det säkerligen i en tofs som så många gånger förr!

Önskar er en bra tisdagsmorgon, på återseende!

Kramar Anna

 

 

 

 

  1. Ola skriver:

    WOW den blev underbart snygg Anna, den passar fint där på fönsterbrädet. !!!

    Den står på min måste köpa snart lista också 🙂

    Jag ser att det är fast lyse på den och ingen dimmer… Kör du också då på lite svagare lampor just för att få det där lite mer behagliga skenet??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..