ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED HP

Att vara kreativ!

/

.

Tjingeling,

När jag fick samarbetsförfrågan från HP, visste jag på direkten att jag ville skapa ett mysigt hem till Célines Maileg-kaniner och på så vis, visa vad man enkelt kan åstadkomma med lite fantasi, en HP ENVY photo-skrivare, samt tjänsten HP Instant Ink.

Kaninerna har hittills bott i ett ”ljust & fräscht” hem som Henrik Schyffert och Fredrik Lindström skulle sagt. Vitt från golv till tak! Jag ville göra något helt annat, och mer ombonat! Något som passar stilmässigt till dessa ljuvliga leksaker. Så vi satte oss en lördag, och letade lämpliga ”golv” och ”tapeter” genom att enkelt googla via mobilen, spara ner bilder och printa ut = hur enkelt som helst!

.

.

Därefter, klippa, klistra och ”montera ihop” allt i Célines bokhylla. Lite pilligt mellan varven visst, men samtidigt såååå himla skoj att skapa och pyssla tillsammans, bara hon och jag ♥

Och resultatet blev verkligen lååååångt över förväntan. Jag är superstolt över slutresultat, och Céline är så glad över hur fint kaninerna numera har det. Det är nästan så vi båda vill flytta in 🙂

Måste säga att jag inte riktigt förstod exakt hur användbar och smidig en photo-skrivare egentligen är, och hur mycket fint man kan ha den till. Man kan ju använda den så som vi nu gjort, men man kan ju likaväl printa ut sina bilder man tagit på familjen, sitt husdjur eller va man nu brukar fota med sin mobil!

Jag har precis signat upp mig för att testa HP Instant Ink, en tjänst där min HP-skrivare själv känner av när bläcket håller på att ta slut och då skickas en ny bläckpatron till mig. Jag bara älskar såna här tjänster som förenklar vardagen, och där man inte behöver fundera själv. Precis så som jag vill att det ska vara när det kommer till all teknik, det ska bara fungera och jag ska slippa tänka överhuvudtaget!

Läs mer om denna fiffiga tjänst här

Och här gör Céline gör tummen upp för vårat slutresultatet!

Vad tycks? Väggar, golv och små ”tavlor” är alla utskriva av Céline och mig och klippt och klistrat fast med ”kludd”.

Sötaste lilla tvättstugan

Sovrummet på undervåningen med ”väggpaneler” & ”fiskbensparkett” på golvet 😉

Hur gulligt på en skala???

Jag är supernöjd och stolt över vårt pilljobb, utan skrivare och bläckpatroner hade detta resultat varit omöjligt! 

Céline och jag har redan planer på att ”bygga” ut och skapa ytterligare en våning när tiden ges.

.

Ja man blir verkligen riktig hooked på att skriva ut saker när man väl börjat. Jag har tusentals bilder i mobilen och nu ska jag ta och printa ut ett gäng på familjen och sätta i ett fotoalbum som man hade på den gamla goda tiden, så vi kan sitt och bläddra och minnas alla dom där små fina stunderna!

Ha en fin dag, på återseende!

Kramar Anna

10
70

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00