Svart & blommigt

.

Tjohooo här har ni mig denna onsdag!

Svart & blommigt i omlott, och fråga mig inte varför jag böjer mig, inte så att jag är särskilt lång så jag måste böja mig för att få plats i spegeln, haha! (167 cm är jag för att vara exakt)

Armbanden jag har på mig på förra bilden ser ut så här i närbild, så fina. Fick dom i födelsedagspresent från Daily Elegance!

.

Godmorgon,

Hur mår ni? Antar att dom flesta av er har fullt upp, det är ju sånt livet är för dom flesta av oss. Jag håller just nu på att jobba med ett nybygges projekt på dagarna som ska vara klart (möblerat) och fotas inom kort. Gjorde samma sak förra veckan, men då med ett annat nybyggt hus, och dessförinnan var det ytterligare ett, det går bra nu, haha!Så här går jag klädd idag; svart och blommigt, och håret i en tofs som jag nästan alltid har. Tråkigt tycker jag själv, men väldans praktiskt och skönt att slippa ha kalufsen i ansiktet. Jag nästintill beundrar personer som kan ha luggen och håret lite så där chict hängandes framför ögonen 😉 En del människor verkar inte bekommas av det, men jag får panik så fort nått hänger framför ögonen, men det ser allt lite smått coolt ut på dom som ”orkar med” att ha håret så.

Jag själv är inte cool, och jag har ingen ambition att vara det heller så jag kör vidare på den praktiska och alldagliga tofsen 😛

.

Tyvärr har magsjukan hälsat på inatt. Jag vaknade strax före kl 01:30 av att Julie hade kräkts i sin säng, och sen blev det ytterligare några vändor på toaletten :/ så himla synd om henne, men så duktig och modig. Inte alls som sin mamma som var halvt hysterisk varje gång jag kräktes som barn 🙁

Hoppas vi andra klarar oss…

Ha en fin dag allesammans!

Kram, Anna