Att åter vakna till liv

.

Halloj,

Decenniets tråkigaste bloggvecka jag vet, men ni har ju koll på varför. Vi är fortfarande hemma hela familjen, men vi är mycket bättre, vi väntar mest bara på att 48 timmars regeln ska passera nu.

Vi slappar runt i pyjamas, eller morgonrock hela bunten dagarna långa, men i ärlighetens namn blir man inte direkt piggare av det, men samtidigt så avkopplande och skönt, och jag tror verkligen på att se till att vila, vila, vila även fast man känner sig nästan som vanligt.

.

.

Nu får det vara nog tragglat om sjukdomar, innan dom kom in i bilden flyttade denna stora vas in i grå keramik, och jag bara älskar den. Jag är verkligen svag för keramik. Detta är den största storleken, och den är sååå galet maffig.

Kanske svårt att uppfatta storleken här på bilderna, men denna största passar om man har stora fönster eller passar även perfekt att ha på golvet, eller i uterummet/altanen. Att ha på ett vanligt bord tror jag mer på mellanstorleken, eller den minsta varianten. Men verkligen ett riktigt snyggt tips om man är ute efter ett rund vas.

.

Spana in så fint att ha det största så här, Tror vår ska få flytta ut på balkongen med ett träd i som detta! Den vitt/beige hittar ni här!

Nu ska vi spela kortspel på balkongen i solskenet, på återseende, och jag lovar bättre ordning på bloggen med mer varierande innehåll från och med nu!

Puss på er

/Anna