Första maj välkommen!

.

Denna lilla trappavsats gör trappan här hemma extra fin tycker jag! Pelarbordet köpte jag när vi flyttade in 2015. 

.

Tjingeling,Inte så ofta trappan i detta hem hamnar i blickfånget här i bloggen. Blir ju tyvärr ofta samma vinklar och samma rum/saker som hamnar framför kameran, varför det blir så vet jag inte riktigt, för trappan här hemma är det inget fel på.

Väldigt fin och pampig tycker jag själv, och den lilla avsatsen med det lilla pelarbordet på gör det där lilla extra.

När vi köpte huset för 3 år sedan var ju trappan i ek som ni som följt mig länge säkert minns, och den var så sliten, och hade en massa håligheter och sprickor både här och där. Den var lagad med lister i annat träslag och ja den såg riktigt ledsen ut när man granskade den på nära håll. Vi valde med hjälp av hantverkare att laga alla hål, sprickor och liknande och sedan målades den. Aldrig ångrat valet, även om all skit syns direkt i en vit trappa 🙂

Och nej trappan är inte det minsta hal. Den frågan dyker upp då och då, om trappan blir hal av att målas, men svaret är alltså nej!

.

Idag välkomnar vi månaden maj, en av dom allra vackraste månaderna på året enligt min mening! Det är nu det händer, det är denna månad som kommer med grönska, värme och ljus kvällar.

”Sköna maj, välkommen

till vår bygd igen!

Sköna maj, välkommen,

våra lekars vän!”

Vi hörs snart igen, ha en fin dag!

Kramar Anna